Voor studenten

Studeren doet een groot beroep op je zelfstandigheid. Je moet ineens heel veel zelf doen: Zelf je planning maken, op tijd beginnen met studeren, zelf om hulp vragen als het even niet lukt. Er kan veel op je af komen. Het is dan ook niet gek dat vragen als ‘kan ik het wel?’ ‘Hoe moet ik dit aanpakken?’ ‘Past deze studie eigenlijk wel bij mij?’ allemaal voorbij komen in je hoofd. Bij SENANG Advies denken we graag met je mee en zoeken we naar een traject waarin jij antwoord vindt op al je studie gerelateerde vragen en je een routine eigen maakt waardoor je weer met frisse moed verder kan met studeren.

Studeren met een functiebeperking
Combineren van een functiebeperking of chronische ziekte kan lastig zijn. Wij helpen je met alle vragen die komen kijken tijdens het volgen van een nieuwe opleiding.

Lees hier verder

 

Studie wissel
Ben je begonnen aan een opleiding, maar twijfel je of het de juiste keuze voor jou was? Wij onderzoeken waar je vragen vandaan komen en begeleiden je bij het maken van een nieuwe studiekeuze.

Lees hier verder

 

Klaar met studeren en dan?
Wanneer je klaar bent met studeren, kan het best spannend zijn om te gaan solliciteren terwijl je een functiebeperking hebt. Wij informeren je hier binnenkort over de verschillende instanties die je hierbij kunnen ondersteunen.