Voor scholieren

Elke dag naar school en daarna zelfstandig aan de slag met je huiswerk, kan een flinke opgave zijn. Zeker wanneer je ook nog een functiebeperking hebt om rekening mee te houden. Het verdelen van je energie, het tactisch gebruiken van je energie en het tijdig om hulp vragen, helpt je wellicht goed op weg, maar is ook erg lastig om te doen. 

Coachingstrajecten
Allereerst onderzoeken wij samen waar jij tegenaan loopt. Afhankelijk hiervan zijn er verschillende kortlopende coachingstrajecten waarmee ik je verder kunnen helpen.  Ik wil jou de handvatten aanbieden, waarna je er zelf mee aan de slag kunt. Mocht je het idee hebben dat jouw hulpvraag bij geen enkele dienst past, geen probleem! Individuele begeleiding is voor mij het allerbelangrijkst. Stuur mij gerust een e-mail met daarin jouw vraag en wij kijken samen naar de mogelijkheden. 

 

Studeren is voor iedereen
Heb jij een functiebeperking of een chronische ziekte en heb je hulp nodig bij het vinden van een passende hulp op school of bij je vervolgopleiding? Wij helpen je verder. 

Lees hier verder

Studie kiezen
Het maken van een studiekeuze is niet voor iedereen even makkelijk. Wij helpen je bij het inzichtelijk maken van je eigen interesses en talenten en bereiden je voor op de overstap naar het vervolgonderwijs.

Lees hier verder

Plannen & Studievaardigheden
Het tijdig beginnen aan je huiswerk kan om een heleboel redenen erg lastig zijn. Wij helpen je bij het maken van een realistische planner en het oefenen van studievaardigheden.

Lees hier verder

 

Blog

Hier wordt maandelijks een actuele blog gepubliceerd.